"Фізика. Основи і механічний рух" — це перший посібник із майбутньої серії, який налічує 35 уроків. Наступного року серію доповнять одразу дві книги: "Молекулярна фізика і термодинаміка", а також "Основи електродинаміки", повідомляє 24 канал.

Читайте також Книжкові новинки 2021 року, які неможливо пропустити

Одесита Павла Віктора не просто так називають учителем фізики, який підкорив світ. 2020 року він отримав "Срібну кнопку YouTube" за перші 100 тисяч підписників на своєму каналі. Наразі на YouTube-канал автора підписані понад 600 тисяч людей, а відео набрали вже понад 27 млн переглядів.

Протягом останніх 6 років Павло Віктор записував відеоуроки для школярів. Минулого тижня були опубліковані останні матеріали, тож тепер канал налічує 720 відеоуроків, а це — повний курс з фізики для 7 – 11 класів.

Дякую моїм учням-ліцеїстам, які допомагали мені не помилитися біля класної дошки і створювали творчу атмосферу на уроках. Дякую моїм близьким, колегам і друзям. Ви були поруч і допомагали утримуватися на плаву в найважчі хвилини. Без вашої підтримки я навряд чи довів би справу до кінця, яка, схоже, стала головною справою мого життя, — написав Павло Віктор на своїй сторінці у Фейсбук.

У книзі "Фізика. Основи і механічний рух" наведені основні теми з механіки, що стануть у пригоді як школярам, яким потрібно закріпити знання з предмета, так і дорослим, які бажають глибше розуміти дивовижний світ природи та її явищ.

Книга відрізняється від класичного підручника. Її особливість — легка і зрозуміла форма подачі матеріалу у вигляді розповіді і пояснень суті. Уроки доповнюють QR-коди, за допомогою яких читач може з легкістю перейти до відповідного фрагменту відеоуроку і переглянути демонстрацію досліду, роботи фізичного приладу або розв’язання задачі. Завдяки структурованій подачі матеріалу книга "Фізика. Основи і механічний рух" буде особливо корисна під час дистанційного навчання.

Ексклюзивно для читачів 24 каналу пропонуємо уривки з книги: