Про це Тимошенко повідомив під час спілкування з журналістами в рамках форуму "Україна 30".

До теми Шмигаль вимагав пояснень через фото Уруського з Кадировим: як міністр пояснив світлину

Не думаю, що були перемовини з Кадировим, – Тимошенко

Заступник Єрмака повідомив, що бачив пост глави уряду Дениса Шмигаля з вимогою пояснень. На думку Тимошенка, саме Кабмін має робити якісь висновки – проте обов'язково дочекатись пояснень від Уруського.

Я не думаю, що в Уруського були якісь перемовини з Кадировим, тому мені важко коментувати. На мою думку, там взагалі не було зустрічі,
– сказав Тимошенко.

Кадиров міг і не впізнати Уруського

На питання, що б сам Тимошенко робив у такій ситуації, заступник голови ОПУ конкретно не відповів. Проте запевнив, що Кадирова ідентифікував би 100%. Однак, зауважив Тимошенко, сам Кадиров міг не впізнати українського урядовця, адже той був у масці.

Я не знаю, як коментувати, коли ти перебуваєш на міжнародній виставці, ти можеш зустрітись з ким завгодно, пройти недалеко від людини і тебе сфотографують. Такі випадки бувають,
– сказав Тимошенко.

Читайте також Біографія Олега Уруського: що відомо про нового віцепрем'єра з промислової політики

Що сказав про фото сам Уруський

Зазначимо, раніше Денис Шмигаль у дописі у фейсбуці вимагав пояснень від Уруського через фото з Кадировим. Сам Уруський запевнив – теж через соцмережі, що жодних контактів з главою Чечні у нього не було.

Разом на фото та відео, пояснює урядовець, з представником Росії на виставці опинились через алфавітний порядок розміщення гостей. Організаторам українська делегація уже звернула на це увагу.