У Володимира Зеленського наразі немає часу для думок про наступні президентські вибори. Про це повідомив антикризовий радник голови ОП Михайло Подоляк.

Читайте також Разумкову довіряють більше, ніж Зеленському: чим цікавий свіжий рейтинг

З рейтингами часто граються

Політтехнолог зазначив, що рейтинги – це така річ, з якою дуже часто просто граються: додають одних, щоб підігріти дискусію, або прибирають інших, щоб спровокувати певне невдоволення.

Президент ставиться до цього абсолютно спокійно – як до типової боротьби заради боротьби в рамках старої політики (це ж завжди у нас було протягом багатьох років). Хто там отримав у рейтингах відсоток чи два – неважливо (і не просто для президента не важливо, а для суспільства неважливо),
– сказав він.

Михайло Подоляк наголосив, що у Володимира Зеленського немає часу думати про наступні президентські вибори. За його словами, хто думає про вибори – той не може ухвалювати принципових рішень.

Окрема позиція Разумкова щодо низки питань

Радник голови ОП додав, що окрема позиція Дмитра Разумкова щодо низки питань не є катастрофою. Адже всі, хто прийшли до влади разом з главою держави, давали суспільству обіцянки, яких повинні дотримуватися.

Політтехнолог також спростував інформацією про те, що між Банковою і Верховною Радою є напруга через окрему позицію спікера з низки питань. Він запевнив, що ОП і Радою зберігається "робоча комунікація", яка, втім, не виключає "гострих дискусій".

Кому громадяни України довіряли раніше: коротко