Маленька Маргарита не лише завітала до кабінету голови Чернівецької ОДА Сергія Осачука, але й отримала кілька подарунків від імені президента Зеленського.

Важливо У садочку Чернівців дівчинці заборонили гратися з іншими: її батьки не здали грошей на подарунок

Що цьому передувало

Раніше Маргариті в дитячому садочку не дозволили гратися іграшками, які дівчатка отримали на 8 Березня. А все через те, що її батьки не здали гроші на подарунок. Батько дівчинки забив на сполох у соцмережах, оприлюднивши фото зі святкування.

На світлині видно, як дівчатка граються подарованими на 8 Березня іграшками, натомість його донька сидить окремо за столом без подарунка. Батько стверджує, що фото зробили спеціально, аби показати, що його дитину так покарали.

Маргариту привітав президент

10 березня дівчинка разом з батьком завітала до кабінету голови Чернівецької ОДА, де на неї чекав сюрприз. У подарунок дівчинка отримала ляльку та пакуночок. Окрім цього, Маргарита мала змогу посидіти в кріслі Сергія Осачука.

Батько дівчинки Ігор Лесько розповів, що йому надзвичайно приємно, що ніхто не залишився осторонь цієї історії. Він висловив сподівання, що надалі подібні ситуації не будуть повторюватися.

Зеленський привітав Маргариту з 8 Березня / Фото видання "Чернівецький промінь"

Зеленський привітав дівчинку з Чернівців, яку зацькували у садочку: дивіться відео 24 каналу

Зауважимо, що, на жаль, схожі ситуації з поборами у садочках та школах траплялися і раніше.

  • У школі №1 в Кривому Розі батьки посперечалися через подарунок вчительці до 8 Березня. Деякі батьки учнів 11 класу не змогли здати гроші на подарунок, на що інша мама назвала їх "малозабезпеченими" і "свинями".
  • Також на Дніпропетровщині вчителька початкових класів нібито виставила першокласницю за двері на Святого Миколая. А все через те, що її мама не здала гроші до "фонду класу" напередодні свята.
  • Адміністрація школи №56 у Миколаєві зацькувала у соцмережі батька, який відмовився скидати гроші на фонди та подарунки для інших. Окрім того, його донька залишилася без частування на святі, а тата закликали забрати ученицю зі школи.