Свої "думки" щодо згадки тимчасово окупованого півострова Молохов висловив у коментарі заблокованим в Україні російським ЗМІ, повідомляє 24 канал.

До слова Новорічне привітання президента Володимира Зеленського з 2021 роком: онлайн

Що Володимир Зеленський казав про Крим

Президент України у своєму новорічному привітанні згадав про окупований півострів декілька разів. Зокрема, глава держави висловив бажання написати "Крим – це Україна" не в інтернеті, а на піску на пляжі Ялти.

Я знаю, що Донецьк, Луганськ і Крим у всіх сенсах цього слова живуть зараз за іншим часом. І вже майже година, як по телевізору вам сказали, що Новий рік настав. Та я знаю, що вже майже годину ви чекаєте нас, щоб зустріти Новий рік разом,
– наголосив президент.

Тож, звертаючись до жителів Донбасу й Криму, він запропонував перевести годинники назад і бути як одна країна. Володимир Зеленський запевнив, що ми також до цього готові.

Що на це кажуть у Росії

Ставленик Володимира Путіна Олександр Молохов продовжив гнути лінію російської пропаганди й вдавати, ніби Крим окупований назавжди.

Він визнав, що привітання президента України було красивим і кінематографічним. Та потім накинувся з критикою, мовляв, воно "було беззмістовним, хоча й гарно експлуатувало образи дітей".

Далі він взявся цитувати слова Алли Пугачової про те, що "жизнь невозможно повернуть назад и время ни на миг не остановишь".

Мабуть, літня співачка – єдина людина в Росії, яка знає, як працює годинник. Адже після окупації Криму росіяни негайно перевели там годинники на московський час, хоча він і неправильний. Адже Крим розташований ледь не на одній довготі з Києвом, а отже й місцевий час там майже однаковий, але точне не такий, як у Москві.