Микитась прийшов до суду

Шевченківський райсуд Києва о 17:00 продовжив засідання щодо обрання запобіжного заходу Микитасю. Підозрюваний таки з'явився у залі суду. Про це повідомив телеграм-канал PavlovskyNews.

До теми Підозра Микитасю не пов'язана із розслідуванням корупційних злочинів, – поліція

Слідчий подзвонив моїй дружині о 13:33. Тільки від неї я дізнався, що буде суд. Повний цирк,
– заявив Микитась.

Що було раніше

Засідання суду переносили з 14:00 на 17:30. Все тому, що правоохоронці не могли зв'язатися із підозрюваним телефоном. Мобільний номер, який він надав для співпраці зі слідством, не відповідав. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції.

"Під час обшуків інтереси Микитася представляли двоє захисників. Під час спілкування один із них повідомив, що більше не представляє його інтереси, інший – на телефонні дзвінки не відповідає, – сказали поліцейські.

Микитася не було вдома

Коли правоохоронці прибули до будинку Микитася, його дружина заявила, що підозрюваного немає вдома. Перевірити це поліцейські не змогли, бо, мовляв, не мали підстав для примусової перевірки приміщення.

Читайте також Поліція і прокуратура просить суд взяти Микитася під варту

Згідно із офіційними даними щодо місця перебування електронного браслета Микитася, його координати відповідають місцю проживання.

Це свідчить про його ухилення від отримання повістки суду для прибуття на розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу,
– наголосили поліцейські.