Наразі у правоохоронців є 2 варіанти: вони передають до суду обвинувальний акт або закривають справу.

Актуально Затягування справ Татарова й "Приватбанку": Рябошапка оцінив дії Венедіктової

Адвокат Артур Габрієлян розповів, що у четвер, 25 лютого, Шевченківський райсуд Києва вже відмовився продовжувати терміни слідства.

Однак слідчий Служби безпеки України та заступник генпрокурора подали повторне клопотання про продовження слідчих дій. У понеділок, 1 березня, слідчі отримали від суду повторну відмову.

Чому вони подали вдруге – незрозуміло, оскільки закон не передбачає право повторного звернення до суду з одним і тим же питанням,
– заявив Габрієлян.

Реакція Шабуніна

Глава Центру протидії корупції Віталій Шабунін на своїй сторінці у фейсбуці прокоментував словами: "знаєте, як Зеленський відреагував на суботні протести? Сьогодні фактично відмазав свого Татарова".

Окрім того, Шабунін обурився, що "шльондри в мантіях не продовжили строки".

"Нагадаю, що улюбленець Зеленського допоміг вкрасти 80 мільйонів грн на житлі для нацгвардійців. Стерненко (Сергій Стерненко – 24 канал), Антоненко (Андрій Антоненко – 24 канал) та інші в тюрмі, а Татаров сидить в офісі Зеленського під столом Єрмака. Які ж вони в ОП моральні нікчеми", – заявив Шабунін.

Він також зауважив, що "разом з Зеленським за цей треш відповідає його Ірина Венедіктова, яка незаконно забрала справу в НАБУ".

Справа Татарова: головне