Джерело: "Авто 24" 24 канал.

У список фіналістів потрапили такі автомобілі: Citroen C4, Cupra Formentor, Fiat 500, Land Rover Defender, Skoda Octavia, Toyota Yaris та Volkswagen ID.3.

Читайте також Компанія JCB розробила машину для швидкого ремонту ямок: вражаючі можливості новинки

Які авто не пройшли у фінал

Серед 30 претендентів вперше було 4 авто з альянсу Hyundai-Kia. Це Hyundai i10, i20 та Tucson, а також Kia Sorento. При цьому жоден з них не пройшов у фінал.


Hyundai i10 / Скриншот з відео

Та ж ситуація з Mercedes-Benz, який був представлений моделями GLA, GLB, GLS та S-Class. У фінал також не потрапили автомобілі BMW четвертої та другої серії, Ford Kuga та Explorer, Toyota Mirai, Seat Leon, Peugeot 2008, Dacia Sandero, Audi A3, Honda Jazz та Volkswagen Golf. З електромобілів у лідери потрапив лише Volkswagen ID.3, який випередив Polestar 2, Mazda MX-30 та Honda e.

До теми Найдовший в історії дрифт: електричний Porsche Taycan встановив новий рекорд – фото, відео

У 2020 році цей титул отримав Peugeot 208, а у 2019 році найкращим автомобілем Європи став електричний кросовер Jaguar I-Pace.

Також у випуску:

Асоціація дилерів Детройта оголосила, що через пандемію COVID-19 у 2021 році не проводитимуть північноамериканське міжнародне автошоу. Замість нього організують захід на відкритому повітрі, який має назву Motor Bella.

Дивіться відео програми "Авто24" на 24 каналі