Що сказав Качура

Качура вважає, що на депутатів чекають "бюджетні день і ніч" під час голосування, яке, ймовірно, відбуватиметься на позачергових засіданнях. Про це нардеп заявив після засідання фракції 14 грудня, пише 24 канал.

Важливо Партія "Голос" не підтримає бюджет-2021: причина

Бюджет цього тижня? Тут є сумніви. Я не бачу, що є підтримка законопроєкту. Є величезна ймовірність, що у нас буде позачергове засідання. І у нас буде "бюджетна ніч", "бюджетний ранок" і "бюджетний вечір". Це буде складний документ, який має врахувати інтереси всіх галузей,
– пояснив нардеп.

Голоси за бюджет є, – Гетманцев, Корнієнко, Кравчук

Інші депутати від "Слуги народу" – Данило Гетманцев, Євгенія Кравчук та Олександр Корнієнко – запевняють, що Держбюджет-2021 ухвалять 15 грудня. Вони вважають, що голосування за документ не затягнеться до ночі.

"Зараз триває засідання. З того, що бачу, то голоси будуть у "Слузі народу", більшість, як я розумію. Є депутати, які не голосуватимуть, але більшість налаштована голосувати й, на скільки розумію, буде підтримка інших груп, як мінімум, – наголосила Кравчук у коментарі "РБК-Україна".

За її словами, у парламенту є й інші важливі документи, які планують розглянути найближчим часом. Тому розтягувати голосування за бюджет-2021 "не логічно".

Зауважимо, голова Комітету Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев наголосив, що збільшити видатки на медицину у Держбюджеті-2021 відповідно до запиту МОЗ – неможливо.

Безумовно, на сьогодні в бюджеті цих коштів немає,
– підкреслив нардеп.

бюджет-2021
Головне про Держбюджет-2021 / Інфографіка 24 каналу