Джерело: 24 канал

День народження Володимир Зеленський святкує 25 січня. До відповідної дати варто пригадати найяскравіші моменти за увесь час його президентства, які змусили громадян України посміхатися.

Читайте також День народження президента: як мінявся Зеленський та його професії

Жартувати глава держави почав тільки-но подавши заявку до ЦВК. Він казав: "Ми мріємо, щоб колись у Польщі з'явились оголошення про роботу в Україні". Згодом президент видавав цитати, які одразу ставали народними.

Народні цитати

Перше, що спадає на думку – це "Вийди звідси, розбійнику". З відповідним висловом записували пісні, створювали одяг, а також тисячі мемів і смішних відео.


Вислів про розбійника є одним із найвідоміших / Скриншот з відео

Та насправді чи не кожна розмова гаранта з чиновниками вражала і вмить ставала популярною. Взагалі, якщо робити рейтинг цитат президента, то ніяк не можна оминути одного питання: "Хто я?".


Вислів "Хто я?" у новорічному зверненні не оминули у соцмережах / Скриншот з відео ОП

Деколи президент випадково потрапляв у кумедні ситуації, як це було, наприклад, з титрами телеканалу ICTV і питанням "Хто вбив Еріку?".

Звичайно, випадковість у трансляції не могла пройти непоміченою, зокрема й одразу потягнула за собою шквал мемів і жартів у соцмережах.


Титр "Це я вбила Еріку" одразу почали обговорювати в соцмережах / Скриншот з відео ICTV

Також людям сподобалась ситуація, коли президент забув маску – адже чи не кожен впізнав у ній себе під час локдауну.

Ще одна крилата фраза, про яку не можна не згадати – "Я не лох", її не оминули навіть у виступі "95 кварталу".


Реакція президента на жарт "95 кварталу" / Скриншот з відео "95 кварталу"

Наразі українці очікують від президента виконання обіцянки, про яку він також сказав під час своєї інавгураційної промови. "Наступні 5 років я зроблю все, щоб ви, українці, не плакали", – зазначав Володимир Зеленський.