Джерело: "Вєсті.UA" на 24 каналі

Що ще курйозного трапилось в Україні за тиждень – читайте далі.

Попередній випуск програми Вєсті.UA. Жир: Кива шукає дівчину на один вечір

Козак – альфонс

Цивільна дружина Тараса Козака Наталія Лавренюк позичила йому через свої кіпрські офшори понад 230 мільйонів гривень. Товаришка обранки Віктора Медведчука Оксани Марченко має з нею успішний бізнес в Росії: вони викачують нафту.

Медіамагнат Порошенко

П'ятий президент України Петро Порошенко викупив телеканал "Прямий". Він заявив, що у такий спосіб захищається від Володимира Зеленського. У мережі почали жартувати про те, що купив нардеп його сам у себе, адже й так був причетний до цього медіа.

Росія заснувала Одесу

У новому підручнику з історії України для учнів 8 класів написано, нібито "Росія заснувала Одесу, Дніпро, Сімферополь і Севастополь". Як таке допустили до друку у міністерстві Шкарлета – невідомо.

Курйозні білборди

Депутат від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський балотується ВРУ від Івано-Франківщини. По місту розмістили сумнівну рекламу із підписом "Висуваємо єдиного кандидата від людей".

Дивіться повний випуск програми "Вєсті.UA" за 21 лютого:

Житель Чернігівщини заявив про вбивство вітчима, аби перед його будинком прибрали сніг. Насправді ніякого вбивства не було, а сніг поліція не розчистила. Тепер вигаднику загрожує штраф у розмірі 119 гривень.

У Києві комунальники заварили люк колодязя теплотраси із безхатьком всередині. Чоловік заховався там від морозів, а коли прокинувся, виявив, що вихід на вулицю заблокований.

У Кривому Розі виконавча служба за борги вилучила кілька десятків жіночих трусів. Їх забрали за продаж у незаконному місці. Тепер цю спідню білизну можна придбати на аукціоні в системі СЕТАМ.