Джерело: "Вєсті Глобалайз" на 24 каналі

Про інші цікаві події у світі, станом на 4 лютого – дізнайтесь у програмі.

Читайте також Вєсті Глобалайз: Нобелівська премія для BLM

Скільки заробляють тіктокери

Тіктокери прив'язують свої електронні гаманці до краудфандингових платформ, а сам додаток використовують, аби себе прорекламувати. Якщо одні блогери таким чином заробляють на власні потреби і розваги, то іншим такий метод заробітку і справді допомагає у скрутних ситуаціях.

Португалія рухається до легалізації евтаназії

136 парламентарів у Португалії проголосували за легалізацію евтаназії. В законі йдеться про те, що таку процедуру можуть виконати тільки люди від 18 років і виключно у важкому й невиліковному стані. Крім цього, пацієнт повинен довести лікарю, що він ментально стабільний для ухвалення такого рішення.

Розкішний будинок за 2 фунти стерлінгів

Брати Твенефори розігрують розкішний будинок з двома спальнями, вітальнею і двома ванними кімнатами. Будь-хто може придбати лотерейний білет, а переможця хлопці оберуть випадковим чином. Вони розігрують апартаменти всього за 2 фунти стерлінгів

Ковідні тусовки

У Британії влаштують ковідні вечірки, а поліцейські борються з цим свавіллям в намаганнях зупинити поширення вірусу. Нещодавно правоохоронці штурмом взяли будинок в Ессексі, де 18 осіб вирішили провести гуляння. Кожен з них отримав штраф у 800 фунтів.