Таку думку у програмі "Між іншим" висловив народний депутат від партії "Голос" Ярослав Юрчишин. Він зазначив, що на початку президентства Володимира Зеленського вплив Коломойського був дуже серйозним.

Цікаво Мендель посварилася зі шведським економістом через Зеленського і Коломойського

"З часом він починає слабшати. Навіть сам Офіс Президента ще досі не може подякувати партнерам і заявити, що вони боротимуться з олігархізацією та впливом Коломойського. Однак вже дякують за деолігархізацію", – сказав Юрчишин.

Він наголосив, що треба зважати на те, що Коломойський досі володіє медійними каналами, достатньо серйозними фінансовими ресурсами і величезною кількістю людей у владі, яких він може мобілізувати.

У фракції "Слуга народу" є до 40 людей (на яких може впливати олігарх – 24 канал), а також є вплив на групу "За майбутнє",
– зауважив Юрчишин.

"Приблизно 60 – 70 людей – це серйозний вплив. Він меншає, але ще не настільки, щоб не становити загрози Україні", – підсумував нардеп.

Дивіться повний випуск програми "Між іншим": відео

Санкції проти Коломойського: головне

  • США запровадили санкції проти Ігоря Коломойського та його сім'ї. Цим особам відтепер заборонено приїжджати у Штати.
  • Причиною таких санкцій стала діяльність олігарха на посаді глави Дніпропетровської області у 2014 – 2015 роках. Його звинувачують у спробах підірвати демократію та причетність до корупції.
  • У Зеленського підтримали санкції. Наголосили, що потрібно долати систему, в якій домінують олігархи.

коломойський
Що відомо про санкції проти Коломойського / Інфографіка 24 каналу