Так зване "міністерство держбезпеки ССО" не є самостійною структурою, підкреслив Станіслав Асєєв в ефірі проєкту "Свобода слова Савіка Шустера". Про це повідомляє 24 канал.

Важливо Гаага через 7 років після позову погодилася розслідувати воєнні злочини в Україні

Безумовно, все це контролюється ФСБ. У них своє керівництво, яке перебуває в цьому готельному комплексі "Озерний". Усе це контролюється Росією,
– наголосив журналіст.

Він наголосив, що з адміністрацією "Ізоляції" немає про що говорити. Мовляв, це класичні воєнні злочинці, яких повинні шукати, поки вони будуть існувати.

Крім того, він колишній бранець бойовиків заявив, що з великою долею імовірності вже у 2021 році вдасться показати обличчя й назвати імена цих людей, зокрема на міжнародній арені.

"Вони поводяться, мовляв, "нам наплювати на всіх, адже за нами Росія". У певному сенсі це так, але з іншого боку, коли їхні обличчя побачить уся країна… Вони ж катували навіть багатьох зі своїх", зазначив Станіслав Асєєв.

Бойовики в підвалах "побратимів"

Ще одразу після виходу з полону у 2019 році Станіслав Асєєв заявляв, що найгірше в підвалах бойовиків живеться самим "ополченцям", які туди потрапили з певних причин. Мовляв, українці для катів є "обмінним товаром", а вчорашні "побратими" – живе м'ясо, з якого можна знущатися до скону.

Нині журналіст розповідає: близько половини ув'язнених в "Ізоляції" складали саме бойовики. Наприклад, це були вчорашні ідейні лідери, які могли потягнути за собою інших бойовиків.

У 2017 році я сидів з представникам усіх військових звань – від генерал-майора й до рядового, місцевих зрозуміло. Так само й зпредставниками майже усіх їхніх бригад і батальйонів,
– заявив ексбранець.