Приблизно о 16:00 до поліцейських підбіг чоловік. Він повідомив, що неподалік жінка самостійно народжує, її потрібно якнайшвидше доставити у лікарню.

Читайте також Жінка народила на стоянці супермаркету: вона не знала, що вагітна

Що ще відомо

► Поліцейські за лічені секунди прибули на вказане місце, але породілля вже тримала на руках дитину. Жінка самостійно поїхала у лікарню, бо коли зрозуміла, що народжує, чоловіка не було вдома.

► Офіцер Андрій Коколюк сів за кермо її машини, постійно підбадьорював та заспокоював. Інший поліцейський, Олександр Дем'яненко, супроводжував їх автомобілем з проблисковими маячками.

► Правоохоронці доставили жінку до пологового будинку всього лише за 5 хвилин, їх зустріли лікарі. Здоров'ю жінки та дитини нічого не загрожує. Зауважимо, що хлопчик є четвертою дитиною у сім'ї.

Поліцейські везуть жінку з новонародженим у лікарню: відео Нацполіції

Курйозні історії про пологи

  • У Черкасах чоловік, який віз дружину до пологового будинку, заблукав по дорозі до нього. Патрульні поліцейські показали їм шлях та супроводжували до лікарні.
  • Британка народила дитину через годину після того, як дізналася, що вагітна. Вона вважала, що безплідна, тому до останнього пов'язувала болі у животі з недугою.