Журналіст опублікував у мережі інформацію про суддю з Донецька та його "зацікавлення".

Читайте також Суддю за тиждень примусили змінити вирок Стерненку, – Юрчишин

Що він розповів про суддю та судове рішення

Виявляється, Сергія Стерненка судив суддя Віктор Попревич з Донецька, який ще до війни був добре відомий на все місто тим, що встановив біля воріт власного особняка бюсти Леніна та Сталіна,
– написав Казанський.

Журналіст також звернув увагу, що суд призначили на 23 лютого (коли в Росії відзначають День захисника вітчизни). Казанський вважає, це зробили не випадково, а щоб ще більше поглумитися над Стерненком і українцями, які його підтримують.

"Мабуть, ніхто інший виконувати замовлення ОПЗЖ і Портнова не погодився. Тому і перенесли засідання на 23 лютого. Спеціально захотіли поглумитися. Зрозуміло, що все це мракобісся не має нічого спільного з правосуддям", – зазначив журналіст.

Він додав, що "у нормальній країні цього любителя ГУЛАГу і сталінщини до суду навіть не підпустили б".

Зверніть увагу "Голос" починає збір підписів за відставку Венедіктової

Віктор Попревич: що про нього відомо

  • Працював суддею в Донецьку з 1992 року, а з 2003 року ця посада була закріплена за ним безстроково.
  • Однак у 2015 році перевівся до Одеси. У 2017 році навіть подавав свою кандидатуру на посаду судді Верховного Суду України.
  • Крім того, що біля його будинку "око тішили" бюсти Леніна та Сталіна, він був відомий і тим, що любив "напідпитку нацьковувати свого собаку на листонош і сусідів". Про це писало раніше видання PRO-TEST.
  • Цікаво, що право власності на будинок в Донецьку суддя отримав на підставі рішення Київського районного суду Донецька, де тоді працював його батько.
  • Він ухвалив багато скандальних рішень. Зокрема, раніше Попревич відпустив директора, фігуранта справи про пожежу на території відпочинкової бази "Вікторія".

Що відомо про суддю Стерненка / Інфографіка 24 каналу
Що відомо про суддю Стерненка / Інфографіка 24 каналу