Не шукайте зраду!

По-перше, у своєму пості він дуже детально пояснює, чому це могло статися. Почитайте обов'язково.

Зверніть увагу! Коронавірус у Ляшка після вакцинації: у Центрі громадського здоров'я пояснили причину

При тій кількості контактів із медиками, відвідувань регіонів та лікарень – чудо, що це сталося лише через рік після початку пандемії. Значить, Віктор намагався бути відповідальним та дотримуватися всіх тих обмежень (маски, соціальне дистанціювання і тд), які довели свою ефективність.

Ті з нас, хто регулярно вакцинується від грипу та інших захворювань, знають, що шанс захворіти навіть після щеплення все одно лишається. Мінімальний, проте, він є. Але у випадку хвороби, вона протікатиме у легкій формі, без ускладнень та госпіталізацій. Сподіваюся, саме так все і складеться у Віктора.

Надзвичайно важливо те, що цю інформацію від нас не приховали і чесно повідомили про його хворобу. Це сміливий і правильний вчинок.

Думаю, комунікаційникам уряду та міністерства буде дуже непросто зараз донести до всіх, що відбулося насправді, і рівень маніпуляцій стосовно якості вакцини наступних кілька тижнів зашкалюватиме. Тому намагайтеся не піддаватися на інформаційні маніпуляції і дослухайтеся до адекватних аргументів.

Рекомендуємо! Чи можуть люди захворіти на коронавірус після першої дози вакцини

Я і далі готова зробити щеплення будь-якою не російською вакциною із доведеною ефективністю, коли до мене дійде черга (у 202-якомусь році).

А для тих, кому вже пощастило отримати свою дозу вакцини, це вчасне нагадування – не втрачати пильності та продовжувати берегти себе і рідних