В результаті вибуху розбито вікна та пошкоджено приміщення, а саме частину коридору торгового центру. Люди, на щастя, не постраждали.

Ще одна гучна подія У Кам'янському стався вибух у багатоповерхівці: є постраждалі – фото

Докладніше про вибух у Чернівцях

  • У поліції з посиланням на головного інженера закладу кажуть, що вибух пролунав у складському приміщенні ресторану. Причина – невідома.
  • У соцмережах пишуть, що усередині приміщення вибухнув балон із газом.
  • Правоохоронці уточнили, що інцидент стався приблизно о 8:30 ранку. В цей час у ресторані вже були відвідувачі. Усіх евакуювали.
  • Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини. На місце події направили слідчо-оперативну службу, працівників патрульної поліції, ДСНС і газової служби.
  • ТЦ "Майдан" розташовується на вулиці Героїв Майдану, 71.

Наслідки вибуху у ТЦ "Майдан" у Чернівцях / Фото пресслужби Нацполіції у Чернівецькій області, телеграм-каналу "Х*** Чернівці"

Коментар керівництва ТЦ "Майдан"

За словами директора закладу Володимира Руснака, у суші-ресторані, де стався вибух, не було жодних газових балонів. Тому версія про вибух газового балона не підтверджується. Про це повідомляє "Молодий Буковинець".

"Наскільки я знаю, ДСНС закінчували роботу – і, попередньо, не знайшли газового балону. Зараз працює слідчо-оперативна група. Поки що немає", – зауважив він.

Також Руснак уточнив інформацію про наслідки вибуху. Каже, що пошкоджено внутрішні гіпсокартонові перегородки. Однак особливої шкоди закладу не завдано.

Так, дійсно, якийсь вибух був. Але що саме – наразі я, на жаль, не можу вам сказати. І жодних підозр поки немає. Газ не може бути, бо він – абсолютно в іншому боці, а до того боку газ не підходить. Очікуємо на офіційні висновки,
– додав директор "Майдану.

Де розташовується торговий центр "Майдан" у Чернівцях / Карта