В інтерв'ю програмі "Перехресний допит" Арестович зазначив, що нецензурно висловився до Віктора Іванова через певну справу. Як він зауважив, користувач, ім'я якого було написано російською мовою, впродовж тривалого часу залишав усілякі образи на його сторінці.

Читайте також У "Слузі народу" назвали свинством дописи Арестовича з нецензурною лайкою

За словами Арестовича, якби його попросили надати інформацію державною мовою, то він запропонував би перейти на офіційну сторінку Тристоронньої контактної групи, де усе написано українською.

Як розповів речник ТКГ, можливо, це не було гідною поведінкою з його боку, але адекватною, адже з людьми треба говорити мовою, яку вони розуміють.

Я послав його не за мову, яку я дуже люблю і, як бачите, користуюся із задоволенням. Я послав його за справу,
– наголосив Арестович.

До теми Я теж так роблю, – Арахамія заступився за Арестовича після матюків у фейсбуці

Арестович зауважив, що користувач, до якого він звернувся, поводиться як бот, розповсюджує агресивну інформацію та спрямовано його атакує. Речник розповів, що писав про засідання ТКГ, але в приватному щоденнику.

"Це приватна сторінка, приватна особа, приватний щоденник. Я ж не в рамках засідання послав його", – розповів він.

Арестович також зазначив, що якби до нього зверталися ввічливо та гідно, то й відповідь була б такою самою. Як додав речник ТКГ, він не буде вибачатися за свої нецензурні висловлювання, адже "не бачить за що".

Програма "Перехресний допит: дивіться відео

Висловлювання Арестовича: що відомо

  • Речник Тристоронньої контактної групи Олексій Арестович 16 березня 2021 року на своїй сторінці у фейсбуці нагрубіянив чоловікові, який закликав його інформувати про переговори у ТКГ українською мовою.
  • Допис Арестовича викликав обурення у користувачів соцмереж. Більшість людей наголошували, що він є публічною особою, тож повинен контролювати свої висловлювання.
  • Згодом речник ТКГ відреагував на скандал. Зокрема, він запевнив, що так відповів ботові.