Єгор Скоріна вважає, що саме проросійські медіа зробили з нього свого часу патріота. "Тож я ще й подякувати їм маю. Саме завдяки їм я у момент вибору опинився з іншого боку барикад", – заявив журналіст.

До теми ОПЗЖ – це лайно: ведучий 24 каналу пояснив, чому працював на NewsOne

Він пригадав, коли перейшов працювати на 24 каналі колишні колеги на зйомках посміювались з його нового місця роботи, бо "в порівнянні з їхніми медіа – це такий собі маленький сімейний бізнес".

"Регіональний львівський канал", – от як його називали "мураєвці", а потім "медведчуківці". Їхній канал процвітав в той момент, коли 24 канал жив без папіка-олігарха. (Тільки не пишіть про Садового, бо дуже смішно). Тож, пішов я точно не за грошима, а за змогою говорити правду, замість того, щоб вилизувати Медведчука і його поплічників,
– заявив журналіст.

Скоріна: Медведчуківські канали хотіли мене "врятувати"

За його словами, його навіть намагались "врятувати" і пропонували працювати журналістом на ведучого В'ячеслава Піховшека, а з появою Віктора Медведчука на ZIK кликали туди ведучим.

Та додав: "Правда, не зрозуміло, навіщо я був їм потрібен, якщо зараз про мене там кажуть: "Це був найгірший журналіст". Я із гордістю приймаю собі це звання. Бути найгіршим пропагандистом Росії в Україні – це моя індульгенція. Найгіршому журналісту не дадуть відповідальної роботи, тож злочинів перед країною я не зробив".

Блокування телеканалів Медведчука: що відомо

  • Телеканали "112 Україна", ZIK та NewsOne вимкнули 2 лютого. Всі вони входять до так званої групи Віктора Медведчука.
  • Відповідний указ підписав Володимир Зеленський. Він ввів у дію рішення РНБО про запровадження санкцій проти нардепа Тараса Козака, який і є номінальним власником цих ЗМІ.
  • Санкцій запровадили терміном на 5 років.

Санкції РНБО проти Тараса Козака / Інфографіка 24 каналу
Санкції РНБО проти Тараса Козака / Інфографіка 24 каналу