Ватажок бойовиків може втекти до Росії

Колишня депутатка "народної ради ДНР" та членкиня "громадської палати ДНР" Катерина Мартьянова розповіла у фейсбуці, що отримала важливу й достовірну інформацію про ватажка бойовиків Дениса Пушиліна. Про це пише 24 канал.

Зверніть увагу Майже 600 тисяч жителів Донбасу отримали паспорти окупантів: деталі

Ексдепутатка повідомила, що знайомий Пушиліна заліз до особистого ноутбука "глави ДНР" і скачав звідти фото та листування, які переконливо доводять:

  • Пушилін зібрався найближчим часом переїхати до Росії, а ще й не сам, а разом зі своєю коханкою – "міністеркою закордонних справ" (з 2016 року) Наталією Ніконоровою.

Мартьянова стверджує, що у "любовному листуванні" Пушилін та Ніконорова обговорювали виїзд до Росії – якщо у "республіці" назріє народне повстання.

ДНР

Пост Мартьянової у фейсбуці / Скриншот "Обозревателя"

"ДНР" – "штучна структура" з "напівголодними людьми"

У цьому ж пості Мартьянова розкритикувала "ДНР":

  • Мовляв, усі мешканці регіону давно зрозуміли, що цей проєкт – "штучно створена тоталітарна державна структура, править якою тиран".
  • А звичайних людей там "тримають напівголодними та змушують працювати за копійки".

Для чого ж ця колишня депутатка "ДНР" опублікувала такий пост? А начебто для того, за її ж словами, аби люди не допустили втечі Пушиліна до Росії. Бо він "повинен отримати заслужене покарання за всі злочини".

Наразі невідомо, чи відреагував на такі закиди Пушилін, але сторінка Мартьянової у фейсбуці уже недоступна.

Нагадаємо Будинок розумний, Пушилін – не факт: ватажка бойовиків роками прослуховувала СБУ