Відео вони записали для тіктоку. Акаунт дівчини, яка розмістила ці кадри, вже видалений. Натомість ролик поширили у фейсбук-групі "ХС Харків".

До теми Назвала Росію улюбленою країною: блогерка з Києва зняла скандальний ролик на алеї Небесної Сотні

"Плюси зустрічатися з поліцейським: завжди гарний, завжди відмаже, завжди катаєшся на патрульній машині і завжди під захистом", – зазначено на відео.

Українки записали ролик з російським поліцейським: дивіться відео

Користувачі мережі відшукали інстаграм-сторінку студентки, яка, ймовірно, присутня на відео. Однак, там жодних згадок про скандальне відео немає.

Де можуть навчатися дівчата

Спочатку з'явилася інформація, що дівчата навчаються у Харківському університеті внутрішніх справ. Проте у навчальному закладі спростували цю інформацію.

Одна з героїнь відео може бути студенткою університету МВС у Дніпрі, про це написали у коментарях до ролика. Не виключено й те, що дівчата просто взяли десь форму курсанток.

Попередній скандал у Харкові

  • Схожий інцидент трапився з курсантками Харківського університету наприкінці 2020 року. Тоді їхнє відео також значно обурило українців.
  • Студентки опублікували кадри, на яких танцюють під пісню "Наколочки" російського гурту "Воровайки", яким заборонено виступати в Україні.
  • В університеті пообіцяли провести службове розслідування щодо скандалу. З'ясувалося, що дівчата навчаються на першому курсі.