Журналісти чекали Тупицького на першому поверсі аеропорту, проте він залишив будівлю через верхній поверх, про це повідомляє телеграм-канал PavlovskyNews.

Зверніть увагу "Слугам народу" пояснили, як коментувати відпочинок Тупицького та інші резонансні речі

Пасажири, які летіли разом з Тупицьким рейсом з ОАЕ, сфотографували його за столиком у Дубаї перед вильотом. Вони й повідомили журналістам у "Борисполі", що суддя одним з перших покинув аеропорт.

Тупицький у Дубаї
Тупицький в аеропорту у Дубаї / Фото з телеграм-каналу PavlovskyNews

Зауважимо, що перед вильотом голова КСУ заявив, що за участю окремих ЗМІ та громадських активістів у аеропорті "планується публічне шоу з інсценуванням вручення йому підозри".

Натомість в Офісі генпрокурора запевнили, що жодних процесуальних дій в аеропорту не планують. Адже Тупицький вже має статус підозрюваного та знає про це.

Що відомо про відпочинок Тупицького

  • Президент Зеленський своїм указом на 2 місяці відсторонив главу КСУ Тупицького від посади. Після цього той поїхав відпочивати в ОАЕ.
  • В готелі з Тупуцький трапився цікавий інцидент. Його зустріли активісти з України та кинули на стіл судді "матеріальну допомогу".
  • За даними ЗМІ, він разом з сім'єю поселився у розкішній віллі з 4 спальнями та басейном, яка обходиться у 300 тисяч гривень на день.
  • У КСУ цю інформацію спростували. Там запевнили, що весь відпочинок обійшовся Тупицькому у менше ніж 250 тисяч гривень.

Що відомо про Тупицького
Що відомо про Тупицького / Інфографіка 24 каналу