За його словами, постанову про створення тимчасової слідчої комісії (ТСК) вже зареєстрували у парламенті. І проголосувати це питання можуть вже наступного тижня.

До теми Офіс Президента намагається приховати від світу цю ганебну подію, – Бутусов про вагнерівців

ТСК по варгнерівцях можуть проголосувати вже у березні

Журналіст програми "Свобода слова Савіка Шустера" запитав у Давида Арахамії про його порушення під час паркування. А оскільки сталося це неподалік будівлі Офісу Президента, звідки лідер президентської фракції й повертався, то поцікавився й атмосферою на Банковій.

Мовляв, яка в ОП зараз ситуація з огляду на анонсований вихід фільму розслідувачів Bellingcat про операцію щодо захоплення вагнерівців.

Нормальна атмосфера. Робоча абсолютно. До речі, ми на цьому тижні зареєстрували тимчасову слідчу комісію з розслідування будь-яких ознак втручання,
– повідомив Арахамія.

І пояснив: "Те питання, яке турбує громадськість – його розглядатимуть у рамках цієї комісії. І я сподіваюся, що наступного тижня ми її проголосуємо".

Коротко про скандал навколо вагнерівців

Найімовірніше, Арахамія під "питанням, яке турбує громадськість" мав на увазі скандальну інформацію про можливий зрив спеціальної операції з захоплення бойовиків, яку начебто планувала Україна. Нагадаємо:

Радимо переглянути Спецоперація з вагнерівцями: як усе розвиватиметься надалі та які може мати наслідки