Політик або державний службовець має відчувати зв'язок зі суспільством і відчувати межу. Таку думку в ефірі програми "69" на 24 каналі озвучив Олег Рибачук.

До теми Розкішний відпочинок у Дубаї: у КСУ розповіли, скільки заплатив Тупицький – фото

"Навіть, якщо в вас є гроші, подивіться, що роблять західні мільярдери, які сотні мільярдів віддають на благодійність або дітям, в них своя уява. Навіть, якщо наші чиновники можуть собі дозволити такий відпочинок, то їм ж нічого не станеться, якщо вони будуть менше шикувати?", – наголосив він.

За його словами, суспільство вимагає справедливості, тому для Олександра Тупицького і інших суддів ситуація є дуже небезпечною. Та додав, що Україні не обійтись без судової реформи.

Відпочинок Тупицького в Дубаї: дивіться відео

Що відомо про відпочинок Тупицького

  • Голова Конституційного Суду Олександр Тупицький відпочивав в Дубаї в Об'єднаних Арабських Еміратах. У мережі писали, що він проживав у королівській віллі, де доба коштувала 300 тисяч гривень.
  • Однак пізніше у КСУ спростували цю інформацію і заявили, що за весь відпочинок зі сім'єю Тупицький виклав менш ніж 250 тисяч гривень.
  • Після відпочинку журналісти чекали Тупицького на першому поверсі аеропорту Борисполя, проте він залишив будівлю через верхній поверх.