Джерело: "Авто24" на 24 каналі

Це означає, що виробник повинен оголосити про відкликання майже 160 тисяч автомобілів. Ці моделі електричних автомоблів випускалися з 2012 по 2018 роки.

У попередньому випуску Швейцарський стартап Microlino випустить "відроджені" з 50-х років мікрокари: що відомо

Некоректна робота сенсорного екрану викликає збої не тільки в роботі мультимедійної системи, але й клімат-контролю. Нездатність увімкнути обігрів чи обдування лобового скла може зашкодити огляду, а відтак і безпеці кермування.

Tesla
Автомобіль Tesla Model X / Фото Tesla

До того ж центральний дисплей часом гасне та не реагує на натискання кнопок. Також не показує зображення з камери заднього огляду. Виробник визнав проблему і наголосив, що вона пов'язана з флеш-пам'яттю на 8 гігабайт, яка розрахована усього на 3 тисячі цилків, що відповідає 5 – 6 рокам експлуатації авто.

Огляд авто Tesla Model X, S та З: дивіться відео

Також у випуску:

Toyota стала автовиробником №1 у світі, випередивши в 2020 році Volkswagen. Відповідно до статистики японський виробник реалізував в усьому світі 9 мільйонів 530 тисяч машин, в той час як Volkswagen продав на 200 тисяч автомобілів менше.

Bosch встав на захист двигунів внутрішнього згоряння. Там вважають, що такі двигуни зарано відправляти на пенсію і на думку компанії навіть в 2030 році 2 з 3 нових авто все ж матимуть ДВЗ.

Дивіться випуск "Авто24" на 24 каналі: відео