Відповідний позов він має намір подати на початку тижня. Про це Татаров повідомив у телеграмі.

До теми Татарова захищає від суду Офіс Президента, – Бутусов

Кожен чиновник повинен відповідати за свої слова та дії,
– написав Олег Татаров.

Також заступник глави ОП зазначив, що 11 грудня Ситник "в черговий раз назвав його прізвище разом з підозрюваними у скоєнні низки злочинів фігурантами будівельних скандалів". Водночас він додав, що пов'язує це "зі своєю роботою щодо зміцнення незалежності в правоохоронних органах".

Заступник глави Офісу Президента вимагав від директора Антикорупційного бюро негайно спростувати "недостовірну інформацію". У іншому випадку – публічно продемонструвати суспільству докази його причетності до протиправної діяльності.

"Наполягаю також на незалежній міжнародній або вітчизняній експертизі будь-яких електронних, відео або аудіо даних", – зазначив Олег Татаров.

Що цьому передувало

  • 2 грудня у НАБУ заявили, що Офіс генпрокурора свідомо зриває справу щодо заступника керівника Офісу Президента Олега Татарова. Водночас його підозрюють у причетності до фальсифікації експертизи у справі екснардепа Максима Микитася.
  • Згодом у ЗМІ повідомили, що НАБУ та САП підготували підозру Татарову, проте генпрокурорка Ірина Венедіктова відсторонила 4 прокурорів від цієї справи.
  • 4 грудня під стінами ОП відбулась акція – громадяни вимагали звільнення генпрокурорки України, глави ОП та власне Татарова.