Татров вирішив тимчасово припинити свої обов'язки через істотний суспільний резонанс. Про це повідомив радник глави ОП Михайло Подоляк, пише "Українська правда".

Актуально Татаров прийшов на допит у НАБУ

Як зазначив Подоляк, Татаров вирішив піти у тимчасову відставку для уникнення маніпулятивних трактувань. За його словами, це допоможе уникнути конфлікту інтересів і будь-якого тиску на правоохоронні органи.

Через істотний суспільний резонанс і для уникнення будь-яких маніпулятивних трактувань, заступник глави ОПУ Олег Татаров написав заяву на ім'я безпосереднього керівника про тимчасове призупинення виконання його службових обов'язків,
– пояснив Подоляк.

Подоляк розповів, що Татаров буде захищатися як приватна особа. Він додав, що тепер обов'язки Татарова мають передати іншій посадовій особі.

Татаров прийшов у НАБУ

Зауважимо, що 21 грудня Олег Татаров прийшов у НАБУ за повісткою про виклик. Політика підозрюють у причетності до незаконної схеми щодо заволодіння квартирами Нацгвардії.

Зауважимо, 18 грудня НАБУ повідомило Татарову підозру у причетності до корупції. Ввечері того ж дня в Офіс Президента прийшли фахівці бюро. Втім, їх не впустили, бо питання представників НАБУ, мовляв, виходило за межі законних процедур.

Важливо Ситник відреагував на оголошення підозри Татарову: що сказав чиновник

У чому підозрюють Татарова

  • Олега Татарова підозрюють у причетності до справи щодо розкрадання квартир Національної гвардії. Тоді збитки державі у цьому провадженні становили 81 мільйон гривень.
  • Фігурант справи забудовник Максим Микитась заявив, що саме Татаров домовлявся про написання позитивної експертизи на користь компанії-забудовника.