Ведуча Тетяна Кругова в ефірі 24 каналу повідомила, що вже усі 100% бюлетенів пораховані. Та наголосила: "Такого стрімкого кар'єрного злету від сепаратиста – до народного депутата, я ще не бачила. Наші спецслужби, мабуть, теж".

До слова Віддали Донбас без боротьби: чому перемога Аксьонова на Донеччині стала можливою

"Андрій Аксьонов, якщо казати просто – сєпар. І місце йому точно не в українському парламенті, а десь на Росії, а ще краще в тюрмі", – заявила ведуча.

Чому Аксьонов отримав російський паспорт

За її словами, цілком ймовірно, російський паспорт Аксьонову дали за те, що організував так званий референдум про відокремлення селища Новодонецьке від України. Тоді у 2014 році він був головою Новодонецького і влаштовував там "сходки" чиновників сепаратистів.

"Після цих подій Аксьонов навіть був у розшуку. Сам він казав, що лікувався у Німеччині. До України повернувся на початку 2019 року. Суд присудив йому цілодобовий домашній арешт, але згодом змінив – на особисте зобов'язання. Також Аксьонова відсторонили від посади міського голови", – сказала Кругова.

Здавалось б, що політичного майбутнього в Україні у такого персонажа бути просто не може. Але свою справу зробили виборці. У 2020 році Андрій Аксьонов знову переміг на виборах мера Добропілля,
– пояснила ведуча 24 каналу.

Після такого успіху політик вирішив йти в народні депутати і подав документи в ЦВК. Що цікаво, за словами ведучої, у своїй передвиборчій програмі Аксьонов написав про дружбу з Росією.

"Навіть кримінальна справа проти нього не стала підставою не реєструвати такого кандидата, бо ж немає вироку суду", – додала Тетяна Кругова.

Тетяна Кругова різко висловилась про Андрія Аксьонова в ефірі: дивіться відео