Втім, не можна заплющувати очі на те, що відбувається на сході України. Таку думку висловив експерт з політики Олександр Солонтай.

Важливо Реакція Порошенка є виставою: Фесенко прокоментував купівлю "Прямого"

Про засідання РНБО та очікування

За його словами, вже анонсували певні очікування продовження історії із закриттям медведчуківських телеканалів. Зокрема і питання персональних санкцій, власників та їхнього бізнесу та статусу в політиці.

Дуже високі очікування й суспільні очікування, пов'язані з критеріями та правилами щодо того, що таке "правильний" чи "неправильний" телеканал. Мають бути єдині стандарти та правила,
– вважає Солонтай.

Питання війни в Україні

"А насправді, якщо РНБО засяде щодо того, що знову гинуть українці на фронті, то я не вважатиму проблемою, що сталася якась підміна порядку денного", – сказав Солонтай.

Зверніть увагу Удар по медведчуківських каналам: чи справді Зеленського наче "підмінили" – опитування

Навпаки, він хоче побажати президенту частіше проводити засідання з цих питань, бо "вже не можна заплющувати очі на те, що насправді відбувається на сході України". На думку експерта, однозначно треба реагувати.

Він додав, що триває гібридна війна. Тож, було б правильно і розв'язувати ситуацію та лінії фронту і "залатувати дірки" в інформаційному та економічному просторі в Україні.

Дивіться відео: Солонтай прокоментував нове скликання засідання РНБО