Звісно, що він задовольнив клопотання, попри позицію Верховного Суду, що такі рішення, в принципі, неможливі. Про це повідомив Роман Маселко у блозі "Правосуддя по-новому".

Повний випуск блогу Справу одіозного судді Вовка розвалює Вища рада правосуддя: гучні факти

Суддя Вовк знає, що у Вищій раді правосуддя його "покриватимуть". Саме завдяки їм та Печерському суду Вовк вирішив, що може просто ігнорувати слідство. Водночас робити це особливо цинічно і показово,
– зазначив Маселко.

За його словами, він відмовлявся ходити на допити у Національне антикорупційне бюро. А коли детективи звернулись у Антикорсуд для обрання йому запобіжного заходу, він почав ігнорувати виклики суду.

Як Вовк утікав від правосуддя

"Вовк утікав від детективів, які намагались вручити йому повістки, а потім просто викинув їх. Після цього Вищий антикорсуд ухвалив примусово привести Вовка на засідання. Однак у день засідання він пішов у відпустку та переховувався від детективів", – наголосив журналіст.

Чинний суддя, як сказав Маселко, системно і публічно уникає явки до суду та заявляє, що не буде виконувати судове рішення. У більшості держав це неможливо навіть уявити.

Як Павлу Вовку вдалось керувати ВРП: дивіться відео

Коротко про справу Вовка