Це відбулося в обідню пору. Проте повідомляють, що діти нічого не бачили.

До теми Впіймали за руку в останній момент: у Києві патрульні врятували чоловіка, який випав з балкону

Деталі події

Оскільки вхід на територію садочку був закритим, чоловік переліз через огорожу. Потім він піднявся на дах 2-поверхової будівлі пожежною драбиною. Там уже порізав вени на руках розбитою пляшкою. Після того, як знепритомнів, упав із даху та розбив голову об асфальт.

Самогубство Дніпро Дитячий садочок
Дитячий садочок, де трапилася трагедія / Фото "Днепр Оперативный"

Що відомо про загиблого

Коли правоохоронці прибули на місце події, вони побачили там закривавлене тіло. Сліди крові були не лише на асфальті, а й на стіні навчального закладу (від порізів рук).

Особу чоловіка вже встановили. Йому було 35 років і він зловживав алкоголем. Що спонукало його здійснити суїцид – невідомо.

Зверніть увагу На Троєщині у Києві п'яний чоловік впав з 8 поверху та вижив

Останні гучні самогубства України

  • У Луцьку 25 березня з вікна коронавірусного шпиталю випала 81-річна пацієнтка. Від отриманих травм вона померла на місці. Припускають, що це могло бути самогубство.
  • У Львові 21 березня 29-річна жінка стрибнула з моста під колеса потяга. Львів'янка отримала травми, які були несуміснними з життям, й загинула на місці події.
  • У Києві дівчина стрибнула з 35 поверху житлового будинку. Трагедія сталась 20 березня за адресою Харківське шосе, 19. Під час падіння вона пробила дах прибудови, розміщеної на території багатоповерхівки.
  • Зранку 16 березня в Київській міській клінічній лікарні №4 пацієнтка вистрибнула з вікна 6 поверху. Заклад є опорним для лікування пацієнтів з COVID-19.