Очевидці поділилися з журналістами фотографіями, на яких жінка, яка фігурує у 5 кримінальних справах, перебуває на робочому місці.

Важливо Стоматологиня у Рівному знущалась з дітей: як батькам уникнути подібних ситуацій

Зауважимо, що після того, як ця історія набула розголосу у суспільстві, стоматологічну клініку, у якій працює Кравчук, на певний час закривали.

Скандал із дантисткою у Рівному
Скандальна стоматологиня на робочому місці / Фото очевидців

Скандал із дантисткою у Рівному
Жінку підозрюють у побитті юних пацієнтів / Фото очевидців

Що кажуть у поліції

У Нацполіції зауважили, що Кравчук не є посадовою особою. Це означає, що поки правоохоронці ведуть розслідування, вона може продовжувати свою діяльність.

Поліція не позбавляє ліцензії, відібрати ліцензію може тільки орган, який її надав,
– пояснила речниця Нацполіції Марія Юстицька.

Тобто ліцензію на стоматологічну практику відповідним рішенням може відібрати лише суд. Поки цього не сталося, жінці не заборонено далі надавати свої послуги.

Скандал з дантисткою у Рівному: що відомо

  • 9 лютого на 28-річну лікарку-стоматологиню Інну Кравчук з Рівного поскаржилися батьки 2 дітей.
  • На відео, які з'явилися у мережі, жінка шарпає дівчинку та б'є об кушетку головою хлопчика. Сама Кравчук все заперечує.
  • Після цього розгорівся ще більший скандал. Батьки почали впізнавати своїх дітей на відео, до поліції надійшло ще 3 заяви.
  • За справу взялася поліція. Під час вручення підозри Кравчук не було ні вдома, ні на робочому місці. Тож її передали батьку жінки.
  • Наразі лікарку підозрюють у вчиненні кримінальних злочинів, зокрема – мовиться про умисне легке тілесне ушкодження, побої та мордування.
  • Їй обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Вона має прибувати за кожною вимогою до суду та не виїжджати з Рівного.