У Стерненка наголосили, що у країні майже не залишилося людей, які представляють інтереси громадян. Адже лише в авторитарних режимах влада дозволяє собі засуджувати мирні протести.

До теми Розмальовані стіни і вибиті вікна: Рада засудила події під час протесту за Стерненка

Там також зауважили, що у своїх заявах напередодні позачергового засідання депутати обіцяли розглянути причини протесту. Однак, майже ніхто їх не озвучив.

Показово, що за цю постанову голосувала новітня "партія регіонів" президента та депутати підсанкційного олігарха Коломойського,
– підкреслили у Стерненка.

"Шоу, яке влаштували у Раді, потрібне лише для того, аби приховати катастрофу, яка вже трапилася з нашою країною – кризу справедливості", – додали прихильники активіста.

"Українці отримали підозри й переслідування замість справедливості"

У Стерненка підкреслили, що довіра до українських судів є вкрай низькою. Тим паче, що навіть президент Зеленський заявив, що судова система в Україні довела свою непридатність.

"Попри це, покидьки у мантіях продовжують виносити неправосудні рішення іменем України. Саме таким рішенням Стерненка засудили до 7 років тюрми", – мовиться у публікації.

Вирок Стерненку
Що варто знати про вирок Стерненку / Інфографіка 24 каналу

Там також зазначено, що через це рішення українці вийшли на вулицю і вимагали справедливості для всіх. Але натомість учасники мирного протесту отримали підозри й переслідування.

Верховна Рада фактично підтримала політичні переслідування та скотилась до найгірших практик режиму Януковича,
– зауважили прихильники активіста.

"Влада хоче натягнути білорусько-російську систему на вільну і демократичну Україну. Але їм не перемогти. Бо ми вміємо боротися за справедливість", – підсумували вони.