Сам Дубінський поспішив запевнити, що американські санкції принесуть йому лише тимчасові незручності. Про те, що думають щодо цього відомі громадські діячі та політики, читайте у матеріалі 24 каналу.

Більше на тему США запровадили санкції проти українців: під удар потрапили Дубінський і Онищенко

Центр протидії корупції

"Дотиснули", – саме так відреагували на санкції проти скандального політика у Центрі протидії корупції. У ЦПК наголосили, що обіцяли добиватись для агентів Кремля персональних санкцій від Заходу.

На прикладі Дубінського показуємо, що це цілком реально. Вони не дуже бояться критики в соцмережах. Зате боляче сприймають персональні санкції, зокрема, блокування в'їзду, арешт рахунків, кримінальні провадження, перевірки джерел походження коштів,
– написали у Центрі протидії корупції.

Віталій Шабунін

Не забарився з реакцією на санкції проти Дубінського і очільника ЦПК Віталій Шабунін. Він зазначив, що раніше не хотів, аби аналітики витрачали час на нардепа, адже вважає його "лише фактурним проявом іншої проблеми – Коломойського".

Проте аналітики настояли на розробці і, мушу визнати, моральна сатисфакція від санкцій Дубінському вартувала їх кількаденної роботи,
– розповів Шабунін.

Олексій Гончарук

Колишній прем'єр-міністр України Олексій Гончарук зараз проживає у США, отож теж не міг не прокоментувати таких дій американського Мінфіну. Гончарук привітав Дубінського з "баном".

І це лише початок. Рано чи пізно це трапиться з усіма прислужниками олігархів та Кремля в Україні,
– впевнений Гончарук.