Джерело: "Голос Америки" на 24 каналі

Найбільше постраждали люди, які мають план енергопостачання зі змінною ставкою. Згідно з ним, ціна за електрику може змінюватись.

До теми Президент США Байден вперше виступив на глобальній арені – Голос Америки

У ЄС можуть розробити додаткові санкції щодо Росії

Міністри закордонних справ ЄС погодилися розробити додаткових санкцій щодо Москви через репресивні дії проти мітингувальників та опозиціонера Олексія Навального. Євросоюз має визначити низку російських посадовців, яким він може заборонити в'їзд, а також заморозити їхні активи за порушення прав людини.

У США – півмільйона смертей від COVID-19

США наблизились до трагічної позначки – півмільйона смертей від COVID-19. Президент Джо Байден готується звернутись до американців та на спеціальній церемонії у Білому домі вшанувати людей, які померли від коронавірусу. Загалом від початку пандемії у країні офіційно зафіксували понад 28 мільйонів випадків інфікування.

Boeing порадила призупинити експлуатацію літаків

Компанія Boeing порадила авіаперевізникам тимчасово призупинити експлуатацію частини літаків серії 777 їхнього виробництва. Такі рекомендації американський виробник оприлюднив після інциденту з літаком компанії United, у якого під час перельоту з Денвера відмовив двигун.

Дивіться повний випуск "Голосу Америки" за 22 лютого на 24 каналі: