Джерело: "Новости-N"

Подробицями про палія та його мотиви підпалу "Епіцентру" на вулиці Достоєвського поділився Олег Демченко, мер міста Первомайськ.

Читайте також Пожежа в "Епіцентрі" у Первомайську: з'явилося відео зсередини будівлі

Правоохоронці виявили у затриманого чоловіка візуальні ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Зокрема – запах спиртного, незв'язну мову. Його довелося привести до тями, аби допитати.

Каже, що приїхав цілеспрямовано, аби спалити "Епіцентр". Мовляв, у нього неприязні стосунки з директором торгового центру,
– зауважив мер Первомайська.

Міський голова додав, що наразі поліція перевіряє цю версію. Чи справді ці слова палія відповідають реальності – правоохоронці зможуть сказати згодом.

Звідки саме чоловік приїхав на Миколаївщину – він не уточнив. Проте більшість контактів у його телефоні належать людям із Запорізької області. Тож можна припустити, що він є їхнім земляком.

Що загрожує палію "Епіцентру"

  • Перед затриманням чоловік, який скоїв підпал торгового центру, поранив сокирою двох співробітників охорони "Епіцентру".
  • Правоохоронці вже відкрили провадження за статтями про умисне знищення або пошкодження майна та про замах на умисне вбивство.
  • Раніше 37-річного палія вже притягували до кримінальної відповідальності, тепер йому може загрожувати довічне позбавлення волі.