Про блокування акаунтів повідомив Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба. Він зазначив, що надзвичайно важливо, щоб соціальні мережі свідомо ставилися до контенту, який в них поширюється, зокрема контенту за участі дітей.

Читайте також Стосунки 8-річної моделі Мілани з 13-річним блогером Пашею: все, що відомо про скандал

Акаунти 8-річної Мілани та 13-річного Паші у Likee заблокували

Після інциденту, який набув резонансу, акаунти "юних блогерів" в мережі Likee заблоковано,
– повідомив Кулеба.

За його словами, надійшло повідомлення від офіційного представника мережі – там обурені таким контентом.

Дитячий омбудсмен також додав, що всі соціальні мережі, якими користуються діти, мають ретельніше ставитися до того контенту, який в них є. Адже "діти дуже чутливі, і деструктивний контент має на них сильний вплив".

До теми Прихильники скандальної 8-річної блогерки Мілани "атакували" Кулебу в соцмережі

Скандал з Міланою Маханець та Пашою Паєм: основне

  • Нещодавно 8-річна модель Мілана та 13-річний Паша в інстаграмі публікували недитячі знімки – з поцілунками та обіймами.
  • Після того, як спалахнув скандал, дівчинка видалила відверті фото з блогером.
  • Мама моделі запевнила, що стосунки її доньки – не справжні. Мовляв, це всього лише піар. Фото дітей у ліжку вона назвала жартом, а також спростувала інформацію про те, що діти начебто живуть разом.
  • Поліція відкрила справу за статтею про виготовлення і поширення порнографії, а також примушування до участі у її створенні.
  • Маму Мілани вже допитали, невдовзі поліція проведе розмову з її батьком. Батьків Пая допитають пізніше, вони відмовилися спілкуватися без адвокатів.
  • Олександр Маханець вже відреагував на інцидент – заявив, що шокований тим, що відбувається. Вони з Дар'єю Маханець розлучилися ще у 2019 році.
  • Якщо правоохоронці доведуть вину батьків дітей-блогерів, їм загрожує до 3 років позбавлення волі.