Так нардепка прокоментувала скандал навколо Арестовича. Той у коментарях до свого допису у фейсбуці посилав користувачів соцмережі у вкрай ненормативному напрямку.

Нагадаємо Пішов на х*й, – Арестович відреагував хамством на вимогу писати українською мовою

Поведінка Арестовича – "свинство"

Заступниця керівника фракції "Слуги народу" зазначила, що не взяла б Олексія Арестовича на посаду речника в українську делегацію у Тристоронній контактній групі.

Адже на цій посаді потрібно розповідати, як росіяни блокують переговори по Донбасу, а не провокувати скандали через небажання спілкуватися українською.

Я вважаю, те, що зробив Арестович – це неприпустимо, свинство. Така поведінка точно тільки дискредитує його як людину, яка мала б доносити інформацію про перебіг переговорів,
– сказала Євгенія Кравчук.

Вона також зауважила, що варто було б запросити Олексія Арестовича на засідання фракції і обговорити ситуацію. Адже "до нього й раніше були питання". Та попри це Кравчук вважає Арестовича "певною мірою ефективним комунікатором".

Нецензурна лайка від Арестовича: що трапилося

  • 16 березня Олексій Арестович оприлюднив у фейсбуці допис російською, у якому прокоментував роботу української делегації ТКГ.
  • Один із користувачів попросив Арестовича писати українською, у відповідь на що отримав таке: "Пішов на х*й. Так зрозуміліше?" Згодом аналогічну реакцію на свій коментар побачив політолог Андрій Смолій.
  • Арестович цього ж дня прокоментував скандал. Він переконаний, що має право "на лицемірство вказувати доступною мовою", оскільки не перебуває на державній посаді.