Рішення "слуги" нібито приймали спільно. Про це розповіла заступниця голови фракції Євгенія Кравчук у коментарі "Цензор.нет".

Дивіться також "Слуга народу" Семінський вибирав деталі для авто під час засідання Ради: фото

Така рекомендація є. Вибачте, це непристойно відпочивати на дорогих курортах, коли в країні економічна криза. Хоча, в більшості, декларації моїх колег дозволяють витратити великі кошти на відпочинок. Це наше спільне рішення, ні у кого не виникало питань, чому не слід їздити,
– розповіла вона.

У Кравчук також запитали, чи такі благі наміри бува, не пов’язані з тим, що не так давно "слуга народу" Колюх під час засідання Ради вибирав собі готель для відпочинку в Домінікані.

На це Кравчук відповіла:

Ні. Це вже кілька тижнів. Це насправді таке нормальне рішення для відповідальних політиків. У нас, в принципі, ніхто сильно не їздив на Мальдіви і Сейшели. Я таких не знаю... Наскільки я знаю, то найбільш популярні серед теплих країн – це Єгипет, багато з тих, хто любить лижі, будуть відпочивати в Україні.

Відповідаючи на запитання щодо того, яка була розмова з Колюха, з приводу його відпочинку, Кравчук зауважила: "Він не в моїй групі. Мабуть, щось говорили. Не знаю, я з ним не спілкувалася після цього".

Що відомо про скандал з Колюхом: коротко

  • Нардеп від "Слуги народу" Валерій Колюх на засіданні Верховної Ради 15 грудня бронював готель для відпочинку. Політик обирав серед варіантів вартістю понад 6 тисяч доларів.
  • Йдеться про апартаменти у Домініканській Республіці.
  • Нардепу написали, що ціни за номер у готелі зросли до 6750 доларів. Спочатку Колюх здивувався такій вартості, але потім таки погодився на бронювання.