Ба більше, Шевченко пообіцяв спільно з Лукашенком показати українцям, як правильно "світом правити". Такий емоційний пост з'явився у телеграм каналі "Украина Евгения Шенченко" 10 березня.

Зверніть увагу Тихановська попросила Швейцарію перевірити рахунки Лукашенка

Всі, хто проти Лукашенка – "муд**и і виродки"

Народний депутат України з фракції "Слуга народу" Євгеній Шевченко розкритикував білоруську опозицію. Та все б нічого, але зробив він це на вкрай агресивний кшталт.

  • Особливо депутатові не сподобався опозиційний антилукашенківський телеграм-канал NEXTA: "Nexta – ви просто боягузливі під***си".
  • Але й інших противників самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка Євгеній Шевченко не пошкодував словами: "Всі, хто на Батьку ллють цю брехню – кінчені муд**и й виродки".

"Лукашенко від Народу, і для Народу. І ми разом вам ще покажемо, як світом правити", – гучно заявив Шевченко.

Шевченко
Пост депутата Шевченка / Скриншот із телеграм-каналу

"Лукашенко. Золоте дно": про що фільм

  • Журналісти розповіли про резиденції Лукашенка – офіційні і "подаровані" близькими бізнесменами. Таких начебто аж 18. Також у фільмі згадано про літаки й вертоліт, на яких Лукашенко літав над Мінськом під час протестів.
  • За словами авторів, з 2014 року Євросоюз виділив білоруській владі 4 мільярди євро, значна частина яких пішла на особисті потреби Лукашенка.

Що не так з депутатом Шевченком

  • У жовтні 2019 Шевченко засвітився на російському пропагандистському телеканалі. Бо, мовляв, хотів донести до росіян українську точку зору.
  • У листопаді 2019 Шевченко заявив, що російськомовних жителів східних областей України силою змушують спілкуватися українською, "переламуючи через коліно".
  • У серпні 2020 Євгеній Шевченко закликав білорусів пробачити Олександру Лукашенку "його гріхи та злочини". Просто тому, що любов і прощення – це добре.
  • Тоді ж депутат привітав Лукашенка з начебто перемогою на президентських виборах, ігноруючи протести у Білорусі та заяви з низки європейських країн про сфальсифіковані вибори.
  • А в лютому 2021 Шевченко взагалі поїхав до Білорусі, де відвідав Всебілоруські збори. На цьому заході виступав самопроголошений президент Олександр Лукашенко.

Нагадаємо "Слуга народу" приніс в Раду плакат зі середнім пальцем: фото