Такою інформацією поділилася народна депутатка Євгенія Кравчук, заступниця глави фракції "Слуга народу" у Верховній Раді.

Читайте також Новий рейтинг партій: "Слуга народу" та ОПЗЖ зберігають лідерство

Вона пояснила, що зміни не пов'язані з появою нових питань у порядку денному. Натомість мовиться про робочі моменти, пов'язані з графіком делегатів та майбутніх кандидатів на довиборах у Раду.

Про що говоритимуть "слуги"

Раніше лідер партії Олександр Корнієнко поділився планами депутатів. Вони, зокрема, маю намір спілкуватися про законопроєкти щодо обігу зброї та ініціативи щодо "євроблях".

Водночас він не уточнив, чи будуть підіймати питання про повторне призначення Юрія Вітренка першим віцепрем'єром. Проте запевнив, що наразі тривають відповідні консультації.

До теми "Слуг народу" викликали на килим в ОП через провал голосування за Вітренка, – ЗМІ

Зауважимо, що після з'їзду "слуг" також планують брифінг Корнієнка та кандидатів в народні депутати України – замість тих, що відмовилися від мандатів.

Додаткові вибори у парламент: що відомо

Вони відбудуться 28 березня 2021 року в округах у Донецькій області та на Івано-Франківщині.

  • У 50 окрузі на Донеччині потрібно провести вибори, оскільки Руслан Требушкін склав повноваження – натомість став мером Покровська.
  • У 87 окрузі на Івано-Франківщині схожа ситуація. Тамтешній мажоритарник Зеновій Андрійович став головою Надвірнянської ОТГ.