Джерело: телеграм Дениса Казанського

На відео, яке Шарій зняв ще у 2019 році, звернув увагу журналіст Денис Казанський. Воно стосувалося "112 каналу".

Зверніть увагу На черзі Шарій: більшість "слуг" підтримали блокування каналів Медведчука

Що саме казав Шарій

Блогер, не підбираючи слів, висловлювався про Медведчука та його ЗМІ. Таку реакцію спровокувало те, що на офіційному сайті каналу його назвали російським пропагандистом.

Я вам скажу так, сволочі: коли вас закриють, я не буду тішитися. Коли вами врешті витруть ж*пу і викинуть туди, де ви й маєте лежати, я не відкорковуватиму шампанське,
– запевняв він.

"Ви справжні мразі. Коли плюєте у спину тому, хто намагався тобі допомагати, готуйтеся до того, що наступного разу вам допоможуть хорошим ударом по поганій щелепі", – пригрозив Шарій.

Шарій звертається до журналістів "112 каналу": дивіться відео

Скандальний блогер запевняв, що взагалі не помітить, якщо "112 канал" закриють. Та коли дійшло до діла, судячи з його численних обурливих дописів, таких помітив, ще й чомусь змінив свою думку.

Блокування каналів Козака: коротко

  • Ввечері 2 лютого проросійські канали 112, ZIK та NewsOnе припинили своє мовлення. Це сталося після того, як РНБО запровадила санкції проти їхнього власника Тараса Козака.
  • Рішення підтримали 17 з 19 членів Ради нацбезпеки та оборони. Дмитро Разумков утримався, Андрій Таран не голосував, він перебуває у відрядженні в Індії.
  • Секретар РНБО Олексій Данілов розповів, що рішення щодо санкцій проти каналів, підконтрольних Медведчуку, готували досить довго. Їхню діяльність він назвав "інформаційним тероризмом".

Сакнції проти Козака
Які санкції ввели проти Козака / Джерело: РНБО / Інфографіка 24 каналу