Якщо коротко, то інституції США починають повноцінно працювати. А України це стосується тим боком, що працювати ці інституції починають проти наших ворогів. Про це пише Віталій Шабунін у своєму блозі "Право на гідність" на 24 каналі.

Зверніть увагу Санкції США проти Дубінського в "Слузі народу" поки не обговорювали: причина

На прикладі Олександра Дубінського ми детально продемонстрували, які інструменти ми застосовуємо для просування персональних західних санкцій. Так само буде з рештою російсько-олігархічно-корупційної шобли: судовою мафією, Медведчуком, портновими і так далі.

Що відомо про санкції США проти Олександра Дубінського?

11 січня нардепа вніс до санкційного списку мінфін США. Його звинувачують у втручанні в американські вибори, зокрема, у причетності до народного обранця Андрія Деркача.

Сам Деркач потрапив під санкції з боку США у вересні 2020 року за підозрою у "зв'язках з Росією" і "спробах вплинути на американські вибори" шляхом поширення неправдивих історій про посадових осіб із США.

Дубінський провів з Деркачем 2 спільні пресконференції, на яких політики заявили про необхідність розслідування нібито корупції з боку Байдена.

Реакція Зеленського потрібна США

► Наскільки важливою була така реакція написав, наприклад, Сергій Сидоренко:

Дії Києва стануть лакмусовим папірцем, який вплине на подальше ставлення США до Зеленського і його команди.

► Схожі тези в ефірі Радіо НВ озвучив Надзвичайний і Повноважний Посол України у США (2015-2019) Валерій Чалий.

► Проте іздрєвлє дипломат Єрмак знає краще, бо вчора в ОП заявили, що Зеленський на санкції реагувати не буде.

Мотивація такого рішення не має значення: некомпетентність/ неспроможність/ неадекватність/ держзрада (на ваш вибір). "Какая разніца"?

Давайте ще раз: США назвали депутата Зеленського частиною мережі впливу Росії.

  1. США дає Україні ресурси та зброю у війні з цією Росією;
  2. Росією, яка окупувала частину України;
  3. України, президентом якої є Зеленський.

І при цьому Зеленський відмовився реагувати на те, що його депутат є частиною мережі Російського впливу, яка (крім іншого) атакувала вибори в США.

Які можуть бути наслідки?

Як, на вашу думку, має змінитися ставлення США до України після цього? Відповідь, як на мене, очевидна.

Більше того, Єрмак саме такої реакції і добивається. Власне він це дуже системно робить (захист портновсього Татарова, наприклад).

З великою вірогідністю покривання Зеленським зрадників у власній команді призведе до того, що необхідні країні гроші доведеться просити в Росії. В обмін на що, думаю, пояснювати не треба.

Персональні наслідки таких дій для Зеленського і ко теж всім очевидні: 2004 і 2014 роки тому доказ.

Зверніть увагу! Чи розглядали виключення Дубінського зі "Слуги народу": відповідь нардепки

Якщо піде за цим сценарієм, потрібно буде назавжди видворити за межі країни не лише політичну "еліту", а й всю російсько-олігархічно-корупційну шоблу, яка зараз спрямовує/обслуговує Єрмака/Зеленського.

Хочуть зробити Україну частиною "русского міра"? Нехай там і живуть, а не разом з родинами насолоджуються благами Західного Світу.