Джерело: 24 канал

Адже представники ОПЗЖ позбавилися ключових медійних рупорів. Відтак це може "підмити" їм можливості задавати порядок денний.

Читайте також "Началі всєх бамбіть" або "Розбійник вийшов": реакція українців на блокування каналів Медведчука

ОПЗЖ частково втрачає на фланзі тих, хто коливався між ними та Зеленським, – Саакян

Політолог також відзначив, що внаслідок введення санкцій ОПЗЖ частково втрачають категорію тих українців, які ще обирали між підтримкою президента України чи саме цієї партії.

Адже ключова претензія цих виборців стосувалася нерішучості Зеленського. І для таких громадян він зараз відбувся як президент, який проявив силу і поставив на місце.

Ось на цю частину виборця, який пішов до ОПЗЖ або в "сіру зону", Зеленський зараз може розраховувати,
– пояснив Олег Саакян.

За словами політолога, введення санкцій проти низки телеканалів – це не поодинока історія. Найімовірніше, вона матиме системний характер. І пригадав, що обмеження стосуються і майна Медведчука.

"Коли Зеленський встав на цю стежку, він вже не має зворотного шляху. Тому не можна зробити цей крок, а потім одразу забути. Адже це може мати катастрофічні наслідки для рейтингу команди президента", – зауважив він.

Політолог підсумував, що ОПЗЖ чекають складні часи. Мовиться, зокрема, про ту частину політсили, яка заграє з ворогом і діє в його інтересах.

Телеканали ZIK, "112 Україна" і Newsone заблокували: що відомо

Санкції РНБО проти Тараса Козака інфографіка
Що передбачають санкції РНБО / Інфографіка 24 каналу