За словами Рудьковського, нардеп від "Слуги народу" Семінський "з заступником генпрокурора і ключовим нардепом" сформували думку президента про викрадення. Таким чином, вважає ексочільник Мінтранспорту, можуть отримати незаконний вплив на правоохоронну систему і суди.

До теми СБУ розкрила викрадення нардепа Семінського: до чого тут ексміністр Рудьковський

Рудьковський просить про зустріч з Зеленським

Рудьковський хоче сам зустрітись з главою держави, аби пояснити, що начебто з 2012 року його жодного разу не викликали свідчити у справі Семінського. Колишній урядовець запевняє, що весь цей час був в Україні, окрім "вимушеного перебування в російському полоні".

В аеропорту мені вручили підозру і клопотання про взяття під варту, яке зараз перебуває на розгляді в суді. Найцікавіше, що мене і зараз ніхто не запросив ні до слідчого, ні до прокуратури для дачі пояснень,
– переконує Рудьковський.

Рудковський каже, що Семінський йому погрожував

У всьому цьому Рудьковський винуватить Семінського, з яким начебто зустрічався не раз і отримував від нього погрози.

Він настільки хоче заволодіти майном, яке йому не належить, що зі своїм партнером опустився до такої ницості, як погрози і тиск не лише на мою адресу, але й на адресу моєї родини,
– написав ексміністр.

Що відомо про справу проти Миколи Рудьковського

  • З грудня 2019 року Рудьковський перебував у російській колонії за напад на посольство Росії у 2014 році.
  • У лютому 2021 Рудковський та ще четверо фігурантів справи отримали повідомлення про підозру у викрадені ексголови "Нафтогазвидобування" Олега Семінського.
  • Начебто організатором злочину був саме Рудьковський.
  • У 2012 році Семінського викрали і понад 3 роки тримали в полоні, вимагаючи 200 мільйонів в американській валюті.