Так радник керівника Офісу Президента відповів на запитання Дмитра Гнапа про те, як йому працювати з людиною, яка в часи Євромайдану говорила, що міліція не причетна до розстрілів на Інститутській. Зокрема, мовиться про Олега Татарова.

До теми Татарову багато відомо про непозитивну діяльність Офісу Президента, – юристка

Милованов зазначив, що кілька разів зустрічався з Татаровим. Однак про Євромайдан вони не спілкувалися.

Люди, які говорили про Євромайдан, що цього не було, або виправдовували, або скеровували, мають сидіти в тюрмі,
– наголосив Милованов.

Радник керівника ОП сподівається, щоТатаров зможе відповісти за свою історію, адже це важливо для суспільства. Однак, на його думку, необхідно, щоб суди або правоохоронні органи також відповіли на це питання.

Цікаво У НАБУ, попри заяви ОП, кажуть, що оголосили підозру Татарову правильно

"Я з такими людьми у своєму житті співпрацював, що якби було відомо, то, можливо, ви б мене навіть не кликали нікуди", – заявив Милованов.

Дивіться повний випуск інтерв'ю з Тимофієм Миловановим на 24 каналі:

Справа Татарова: що відомо

  • Олег Татаров – заступник керівника Офісу Президента. Його підозрюють у причетності до корупційних оборудок екснардепа Максима Микитася. Мовиться про справу щодо квартир Національної гвардії й збитки у 81 мільйон гривень.
  • НАБУ та САП 2 грудня 2020 року планували вручити підозру Олегу Татарову. Однак генпрокурорка замінила процесуальних керівників у справі, тому цього не відбулося.
  • Олег Татаров намагається оскаржити вручення йому підозри. Відповідне засідання відбулося 23 лютого в Шевченківському районному суді Києва.
  • 25 лютого 2021 року Татаров не з'явився на засідання Шевченківського районного суду Києва. Засідання перенесли на 5 березня 2021 року.