І ці чоловіки проводили на території України агітацію за свою політичну партію. Місцевим мешканцям це дуже не сподобалося.

Читайте також "Дружину Шарія" помітили у Миколаєві на муралі, це призвело до сутичок

"Ми – Україна! чого ви з Ростова приперлися?"

Соціальні мережі обурило відео з Покровська, що у Донецькій області. Там люди встановили посеред вулиці намет і проводили політичну агітацію. І все б нічого, та місцевим мешканцям вони представлялися як "ростовські козаки".

На цьому грунті між агітаторами та місцевими виник конфлікт. Свідки підійшли до намету й спробували розпитати чоловіка, який у ній був. У нього на голові красувалася папаха російських козаків, а разом із тим він і сам визнав, що представляє "казачєство" Ростова.

А що ви робите в Україні? Чого ви сюди приїхали? Ми – Україна! Я живу на Донбасі. Чого ви з Ростова приперлися сюди? Їдьте в свій Ростов і розвивайте свою область!
– заявила одна місцевих.

Зауважимо, Покровськ розташований у 50 виборчому окрузі. 28 березня там відбудуться вибори народного депутата Верховної Ради. Попередній депутат, обраний у 2019 році, добровільно склав зі себе повноваження.

Користувачі соцмереж також не зустріли із захватом ситуацію. Коментарі здебільшого обурені, а найчастіше містять звернення до Служби безпеки України та поліції – аби ті звернули увагу на порушення.

Коментарі у соцмережах до відео з Покровська: скриншоти

Скандальну політичну агітацію росіян помітили у Покровську: розташування міста на карті

Ось які вони насправді Давайте довбанемо: у Росії закликають без попередження атакувати Україну