Водночас у російській "Вікіпедії" – уникають навіть згадок про пакт Молотова-Ріббентропа, про розподіл Польщі. Про це у "VETERANO блог" розповів та учасник АТО Леонід Остальцев.

Дивіться повний випуск блогу Підступність пропаганди: якими є плани Росії щодо України

Докази російської пропаганди

"Вони не вигадали нічого нового і продовжують справу своїх побратимів – нацистів", – зазначив Остальцев. Він пояснив, що у російському пошуковику – німці окупували Польщу, а "совєти" робили польський похід.

Ветеран АТО роз'яснив, що у відповідних статтях мовилося, що "німці підступно вдарили та захопили" – поки "велика Червона армія не звільнила Польщу від загарбників".

Аналізуючи все те, що заявляє Захарова і ту політику, яку проводить Путін та його поплічники, маю для вас невтішні новини – буде війна, велика, на жаль,
– вважає Леонід Остальцев.

"Історія циклічна і росіяни нічого нового не вигадують, а використовують старі способи пропаганди та нарощують військовий потенціал", – додав ветеран АТО.

Водночас Остальцев наголосив, що питання лише у тому – чи є Україна Польщею зразка 1939 року чи все ж таки ми – Україна – держава, яка пам'ятає історію і розуміє, що не можна повторювати помилки наших сусідів.

Дивіться повний випуск "VETERANO блог" на 24 каналі