Підозрюється, що цей додаток є одним із проявів інформаційно-психологічних операцій держави-агресорки, заявляє Міністерство оборони України.

Цікаво "Це великий подарунок": Росія оскандалилася заявами про території Казахстану та України

Ворог не полишає спроб знайти шляхи впливу на українських воїнів і намагається проникнути в інформаційний простір України з використанням новітніх технологій,
– заявляє оборонне відомство.

Там запевняють, що пропагандистський додаток не має жодного стосунку до радіо "Армія ФМ". У Міноборони закликають не вестися на провокації та слухати військове радіо з офіційного сайту.

"Наше духовне наповнення залежить від якості спожитого змісту, а тому закликаємо бути пильними під час встановлення додатків і споживання їхнього контенту", – підкреслили в Міністерстві.

Схожі провокації російської пропаганди:

  • Раніше схожий випадок вже траплявся саме з радіо "Армія ФМ". У листопаді 2020 року в місті Щастя на частоті, близькій до українського радіо, транслювалося російське – "Комбат ФМ".
  • Ще одні провокації зафіксували в чаті додатку для військовослужбовців "Джура". Там аноніми розсилали фейки про зменшення грошового забезпечення для військових, погіршення якості харчування тощо.